Kaasboerderij Luyben

De enige overgebleven kaasboerderij van Aarlanderveen

31 maart 2021

De koeien gaan weer naar buiten na een winter op stal

17 maart 2021

Vanmiddag is bij ons het 1e kievitsei gevonden. Dit perceel is afgelopen winter opgehoogd met grond en de kieviten vinden dat geweldig. Hopelijk volgen er nog veel meer!6 maart 2021

Frank is pas over een maand jarig maar hij heeft gisteren vast zijn cadeau gekregen. Gewoon omdat het af was. Onze sterkoe Montana en lievelingskoe van Frank is prachtig geschilderd door Dick Kamstra van KamstrA Art. Dit mooie schilderij hangt nu bij ons in de keuken.

22 februari 2021

Geheel onverwacht bleek donderdag 11 februari dat een van onze koeien wel eens in aanmerking zou kunnen komen van het certificaat Sterkoe. Wij waren de criteria daarvoor aan het lezen op het formulier van de keurmeester die zou komen en dachten meteen aan Montana. We hebben haar voor gedragen bij de keurmeester en die heeft haar her- gekeurd en ze bleek inderdaad Ster waardig! Hoe trots kun je als boer(in) zijn! Afgelopen september onze eerste 100 tonner Ineke en nu als kers op de pudding deze verrassing, onze 1e Sterkoe. Vandaag hebben we het certificaat binnen gekregen en nu is het dus officieel. Onze kanjer (letterlijk en figuurlijk) Montana is STER!

19 januari 2021

Mooi stuk over ons weidevogelbeheer in het AD van vandaag.

www.ad.nl/alphen/boer-frank-en-boerin-karina-zorgen-net-zo-goed-voor-de-weidevogels-als-voor-hun-koeien~a8a81c47/
3 januari 2021

Wij wensen iedereen een heel gelukkig en vooral gezond 2021 toe! Tevens willen wij onze klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons af gelopen jaar. Wij hebben het drukker zien worden in onze winkel en weer een aantal mooie opdrachten mogen verzorgen voor de kerst.